Air Travel 機場實用美語


2011年 03月16日

旅遊英文
●Finding the carousel找行李轉盤
Customer:Excuse me. Could you tell me where I can claim my luggage?
Attendant:Let’s see…you came in on Flight 271. Your bags will be on carousel three in the baggage claim area.
Customer:Thanks. And how do I get there from here?
Attendant:Just take a left down that hallway and follow the signs. You can’t miss it.
顧客:不好意思,可以告訴我要去哪領行李嗎?
服務員:我看看……你是二七一班機,你的行李會在行李領取處的三號轉盤。
顧客:謝謝。我要怎麼從這裡過去?
服務員:左轉沿著走廊然後跟著指標走,你就會看到了。
線上收聽請按

Common Phrases提領行李好用句

1.Where is the baggage claim?
行李領取處在哪?
2.Which carousel will the luggage from Flight 220 be on?
220班機的行李會在哪一個轉盤?
3.Neither of my 2)suitcases was on the carousel.
我兩個行李箱都不在轉盤上。
4.One of my bags is missing.
我其中一件行李不見了。
5.Where is the baggage claim counter for United Airlines?
聯合航空的行李領取櫃檯在哪?
英語通 Language Guide

●行李遺失怎麼辦?
為了從一大堆行李中迅速找出自己的行李,也避免相似的行李被人領走,你可以在行李上放上自己的「名牌」name tag,或貼上「貼紙」sticker。
倘若你在「行李轉盤」baggage carousel 前遲遲等不到自己的行李,那麼有兩種可能,一種是行李延誤,另一種則是行李遺失了!不論是哪種情況,你都可以拿著「行李存根」baggage claim tag 到「行李領取中心」baggage claim office/counter/center,找服務人員幫忙。
創作者介紹

塔塔的解憂塔羅 tarta78tarot@gmail.com

workatravel 發表在 痞客邦 PIXNET 留言(0) 人氣()